VÅRA FÖRESTÄLLNINGAR

Vårt eget 50-tal

50-talet – årtiondet då Elvis Presley och Tommy Steele tävlade om ungdomarnas gunst och Ingemar Johansson och Floyd Patterson om vem som var bäst i ringen. Rockmusiken slog igenom med Bill Haley och Little Gerhard och Nacka Skoglund klackade tvåkronor och sjöng Vi hänger med. Det var Frank Sinatra, Paul Anka och en smäktande Volare. I Sverige var stjärnorna Siw Malmkvist, Povel Ramel, Stig Olin, Lasse Lönndahl, Owe Thörnqvist och Alice Babs. För att inte nämna Grodan Boll och Kalle Stropp…
Speltiden är ca 2 timmar inkl paus eller en kortare version, ca 1 timme utan paus.

“Vårt eget 50-tal” är den bästa föreställning vi haft under 16 år på musikcaféet i Kungs­ängen. Ett lysande framförande av händelser och musikaliska höjdpunkter. Bara positiva omdömen från en begeistrad publik.
Björn Börlin och Bertil Borg, Upplands-Bro Musik- & Teatersällskap

En härlig och fartfylld underhållning där artisterna verkligen bjöd på sig själva. Föreställningen var mycket genomarbetad och vi njöt av att få återuppleva vårt femtiotal på detta lustfyllda sätt.
Lilian Lundström, SPF Seniorerna Vallentuna

Vart tog alla hundar vägen?

Föreställningen som Hans Alfredsson själv sanktionerade!
Hasse o Tage behöver knappast någon längre presentation. Deras revyer, sketcher, filmer och musiknummer har roat miljoner människor genom åren. Succéföreställningen Vart tog alla hundar vägen blev sanktionerad av Hans Alfredsson själv och det är med stolthet vi låter publiken återstifta bekantskapen med nummer som t ex Rågsved och Tages klassiska monolog om Sannolikhet.
Spellängden kan varieras från en enaktare på ca en timme till en tvåaktare på 2 x 40 minuter plus paus.

En härlig afton och mycket rolig underhållning! Vi levde med och skrattade åt gamla nummer som Tage och jag skrivit för längesedan… och upplevde det hela som nytt och fräscht!
Hans Alfredsson

En Hasse o Tage tribute av allra bästa märke!
Magnus Carlberg, kulturchef Upplands-Bro

Ramelbuljong à la Povel

En januaridag 1971 kunde den som hade vägarna förbi Djurgårdsbrunns Värdshus i Stockholm, läsa på en liten lapp vid dörren: “Sture Åkerbergs trio. Vid pianot P Ramel”

Trion döptes sedermera om till ”Sven Olsons trio” och detta var början till en bejublad succé. Povel öste ur sin rika repertoar och skapade en stämning fylld av överraskningar, lekfullhet och humor.
I föreställningen får ni njuta av Povels musikaliska briljans! Inte bara hans klassiker som t ex Far, jag kan inte få upp min kokosnöt och Underbart är kort, utan även massor av hans andra fantastiska produktioner!
Speltid ca 2 timmar inkl paus eller en kortare version, ca 1 timme utan paus.

Att uppleva Povel Ramels musik med Leif Gellerfalks trio är en sann fröjd
Kina Löwenbrååt Koski, kultursekreterare Sundbyberg

En delikat Ramelbuljong. Rekommenderas oreserverat!
Lars H Eriksson SPF Svanen, Älta

Musikkrysset

Musikkrysset är en föreställning av det ovanligare slaget. Den innehåller både underhållning och en krysstävling. Musiken består av många gamla örhängen, men frågorna runt dessa kan vara lite kluriga. Naturligtvis ska vinnarna belönas med lite priser och dessa ingår i föreställningen.
Spellängden är drygt en timme, beroende på hur mycket diskussioner det blir runt artisterna!

Leif Gellerfalk och hans trio har gjort flera uppskattade besök på våra onsdagsträffar. Humor, allvar och eftertanke kombinerad med musikalisk kompetens har gett publiken en sällsam kvalitet av underhållning; en unik blandning av folkligt tilltal och konstnärligt musicerande
Gudni Agnarsson Nacka Församling


Rekommenderar Leif Gellerfalk och hans gäng. Musikalisk och kvalitativ underhållning. Bokar för fjärde gången dessa herrar till våren!

Håkan Calmroth, Nacka Församling